学术活动预告

马来西亚精英大学(HELP)叶锦莲博士讲学预告

2019年12月10日

应商学院、广西战略性新兴产业发展研究中心、桂林电子科技大学美丽广西与绿色发展研究智库邀请,马来西亚精英大学(HELP)叶锦莲(Yap Kim Len)博士将于12月12日来我校讲学,欢迎全校师生踊跃参加。具体安排如下:

主 讲 人:叶锦莲(Yap Kim Len)博士

讲座题目:综合报告框架与应用(Framework and application of integrated reporting)

时 间:2019年12月12日(周四)上午9:00—12:00

地 点:金鸡岭校区第九教学楼401(MPAcc会计信息化生态创新智能实验室MPAcc会计信息化生态创新智能实验室)

主讲人简介:

Dr Yap has many years of professional accounting and auditing experience. She is Director of the Centre of Accounting and Finance at the ELM Graduate School. She is a Technical Director at Deloitte Malaysia and a panel member of the Malaysia Qualifications Agency (MQA). She is also a member of the Professional Qualifications Advisory Committee (PQAC) of CPA Australia. Dr Yap is a contributor to the Malaysian Accounting Standards Board (MASB).

【上一条】关于浙江工商大学俞立平教授来校讲学预告
【下一条】关于青岛大学苏志伟教授来校讲学预告